top of page

TEAM

STUDIO NEERING 1A.png

We hebben uitgebreide ervaring met woningbouw zoals transformatieprojecten, lofts, en interieurrenovatie.   Ons werkgebied ligt voornameijk in de regio Amsterdam-Haarlem en in Barcelona en de omgeving van Girona en de Costa Brava.

Wij hebben ondermeer gewerkt aan verbouwingen van woningen, appartementen, infrastructurele projecten, expositieontwerp, horeca en retail design.

Studio Neering werkt nauw samen met een select netwerk van partners variërend  van kunstenaars to houtbewerkers , urban designers tot installatieadviseurs, om op elk gebied het tot het beste resultaat te komen.

DSC02758.jpg

Bas Neering

Designer

​Als ervaren  bouwer en ontwikkelaar kan Bas het potentieel en beperkingen van een gebouw doorzien om zo snel de mogelijkheden van een specifiek gebouw of project te doorgronden.

Sinds eind jaren negentig heeft Bas samengewerkt met lokale architecten, aannemers en ontwikkelaars.  Met de jaren heeft Bas zo zijn eigen stijl kunnen ontwikkelen vanuit een op ervaring gestoelde visie op  het ontwerp en bouwproces.

Woman with White Shirt

Maarten Neering

Architect

Maarten Neering heeft een Master of Science Degree  in Architecture van de TU Delft, en staat ingeschreven bij het Architectenregister ( nr.  1.080115.007)

 

Maarten heeft zijn ervaring in Nederland opgedaan bij verschillende architectenbureau´s in Den Haag en Amsterdam voordat hij in 2008 naar Barcelona is verhuisd. Hier werkt hij sindsdien als freelance architect. Hij brengt bij elk nieuw project deze internationale ervaring mee en kan  hierdoor vanuit verschillende invalshoeken tot  verrassende en tegelijkertijd genuanceerde ontwerpoplossingen komen.

 

 

STUDIO NEERING 1A.png
bottom of page